Fenerbahçe Efes Pilsen : Fenerbahce 78-69 Efes Pilsen / Beko basketbol lig'nde fenerbahçe ülker efes pilsen'i 19 sayı farkla yendi.

Fenerbahçe Efes Pilsen : Fenerbahce 78-69 Efes Pilsen / Beko basketbol lig'nde fenerbahçe ülker efes pilsen'i 19 sayı farkla yendi.. .da iyi savunma yapmak için büyük çaba harcarken, efes pilsen'de kerem ve kakiouzis, fenerbahçe ülker'de de mirsad etkili oldu. Maçtan daha henüz eve gelebildim ve yazacak o kadar çok şey var ki toparlayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşacağım.aslında fenerbahçe ülker'in kazandığı maçları redvidigal yazacaktı fakat. Fenerbahçe ülker yöneticilerinin asılsız dedikoduların arkasına sığınarak spekülasyonlara yol açmalarını yadırgıyor ve kınıyoruz. Efes pilsen spor kulübü böyle bir yönetim kültürüne sahip değildir. Beko basketbol ligi final serisi beşinci maçında efes pilsen ve fenerbahçe ülker, ayhan şahenk spor salonu'nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe ülker ile efes pilsen arasındaki beko basketbol ligi play off yarı final serisinin ilk maçı bugün oynanacak. Fenerbahçe, efes pilsen'in en fazla karşılaştığı rakip. Türk basketbolunun en büyüklerinden anadolu efes. Maçtan daha henüz eve gelebildim ve yazacak o kadar çok şey var ki toparlayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşacağım.aslında fenerbahçe ülker'in kazandığı maçları redvidigal yazacaktı fakat. 4 yapan takım şampiyon olacak.

Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen:81-72 - 3SAYI Basketbol Dergisi
Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen:81-72 - 3SAYI Basketbol Dergisi from i0.wp.com
4 yapan takım şampiyon olacak. Türk basketbolunun en büyüklerinden anadolu efes. Şampiyonluğun moraliyle normal sezonu 27 g, 3 m ile zirvede tamamlayan efes pilsen'i fenerbahçe 23 g, 7 m ile takip etti. Maçtan daha henüz eve gelebildim ve yazacak o kadar çok şey var ki toparlayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşacağım.aslında fenerbahçe ülker'in kazandığı maçları redvidigal yazacaktı fakat. Final serisinin başlamasına 3 gün kaldı. Efes pilsen spor kulübü böyle bir yönetim kültürüne sahip değildir. Kerem tunçeri x 2, thornton xx 6, smith xx 11, kerem gönlüm xx 4, kasun xx. 1976 yılında efes pilsen'in sponsorluğunda fenerbahçe beko ekibinden sonra bu kupaya sahip olmayı başaran ikinci takım olmayı hedefliyor.

Şampiyonluğun moraliyle normal sezonu 27 g, 3 m ile zirvede tamamlayan efes pilsen'i fenerbahçe 23 g, 7 m ile takip etti.

4 yapan takım şampiyon olacak. Spor toto basketbol ligi'nde sezonun şampiyonu fenerbahçe oldu. O zamanki adıyla efes pilsen (anadolu efes), korac kupası çeyrek finalinde fenerbahçe'yle eşleşti ve türk takımlarının birbirine avrupa'da ilk kez rakip olduğu maç 16 ocak 1996'da oynandı. Fenerbahçe ülker yöneticilerinin asılsız dedikoduların arkasına sığınarak spekülasyonlara yol açmalarını yadırgıyor ve kınıyoruz. Maçtan daha henüz eve gelebildim ve yazacak o kadar çok şey var ki toparlayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşacağım.aslında fenerbahçe ülker'in kazandığı maçları redvidigal yazacaktı fakat. Beko basketbol ligi final serisi beşinci maçında efes pilsen ve fenerbahçe ülker, ayhan şahenk spor salonu'nda karşı karşıya geldi. Efes pilsen spor kulübü böyle bir yönetim kültürüne sahip değildir. Türk basketbolunun en büyüklerinden anadolu efes. .da iyi savunma yapmak için büyük çaba harcarken, efes pilsen'de kerem ve kakiouzis, fenerbahçe ülker'de de mirsad etkili oldu. Beko basketbol lig'nde fenerbahçe ülker efes pilsen'i 19 sayı farkla yendi. Önce ilginç bir bilgi vereyim. Final serisinin başlamasına 3 gün kaldı. Şampiyonluğun moraliyle normal sezonu 27 g, 3 m ile zirvede tamamlayan efes pilsen'i fenerbahçe 23 g, 7 m ile takip etti.

Efes pilsen doğal olarak saha avantajını kullanmak isteyecektir, haklarıda var. Fenerbahçe ülker yöneticilerinin asılsız dedikoduların arkasına sığınarak spekülasyonlara yol açmalarını yadırgıyor ve kınıyoruz. Spor toto basketbol ligi'nde sezonun şampiyonu fenerbahçe oldu. O zamanki adıyla efes pilsen (anadolu efes), korac kupası çeyrek finalinde fenerbahçe'yle eşleşti ve türk takımlarının birbirine avrupa'da ilk kez rakip olduğu maç 16 ocak 1996'da oynandı. Kerem tunçeri x 2, thornton xx 6, smith xx 11, kerem gönlüm xx 4, kasun xx.

Messikaka: Efes Pilsen mi Fenerbahçe Ülker mi???
Messikaka: Efes Pilsen mi Fenerbahçe Ülker mi??? from 2.bp.blogspot.com
Kerem tunçeri x 2, thornton xx 6, smith xx 11, kerem gönlüm xx 4, kasun xx. Efes pilsen doğal olarak saha avantajını kullanmak isteyecektir, haklarıda var. Kritik mücadele de anadolu efes ile fenerbahçe maçı 25 ekim perşembe günü saat 20:30'da başlayacak olan maçı hakemi luigi lamonica,robert lottermoser ve sergio silva yönetecek. Önce ilginç bir bilgi vereyim. Darüşşafaka doğuş'u eleyen anadolu efes ve galatasaray odeabank'ı eleyen fenerbahçe, 5. Fenerbahçe ülker ile efes pilsen arasındaki beko basketbol ligi play off yarı final serisinin ilk maçı bugün oynanacak. Fenerbahçe ülker yöneticilerinin asılsız dedikoduların arkasına sığınarak spekülasyonlara yol açmalarını yadırgıyor ve kınıyoruz. Beko basketbol ligi final serisi beşinci maçında efes pilsen ve fenerbahçe ülker, ayhan şahenk spor salonu'nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe ülker ile efes pilsen arasındaki beko basketbol ligi play off yarı final serisinin ilk maçı bugün oynanacak.

Maçtan daha henüz eve gelebildim ve yazacak o kadar çok şey var ki toparlayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşacağım.aslında fenerbahçe ülker'in kazandığı maçları redvidigal yazacaktı fakat. Efes pilsen spor kulübü böyle bir yönetim kültürüne sahip değildir. Beko basketbol ligi final serisi beşinci maçında efes pilsen ve fenerbahçe ülker, ayhan şahenk spor salonu'nda karşı karşıya geldi. 1976 yılında efes pilsen'in sponsorluğunda fenerbahçe beko ekibinden sonra bu kupaya sahip olmayı başaran ikinci takım olmayı hedefliyor. Spor toto basketbol ligi'nde sezonun şampiyonu fenerbahçe oldu. O zamanki adıyla efes pilsen (anadolu efes), korac kupası çeyrek finalinde fenerbahçe'yle eşleşti ve türk takımlarının birbirine avrupa'da ilk kez rakip olduğu maç 16 ocak 1996'da oynandı. Önce ilginç bir bilgi vereyim. Fenerbahçe ülker ile efes pilsen arasındaki beko basketbol ligi play off yarı final serisinin ilk maçı bugün oynanacak. 4 yapan takım şampiyon olacak. Şampiyonluğun moraliyle normal sezonu 27 g, 3 m ile zirvede tamamlayan efes pilsen'i fenerbahçe 23 g, 7 m ile takip etti. .da iyi savunma yapmak için büyük çaba harcarken, efes pilsen'de kerem ve kakiouzis, fenerbahçe ülker'de de mirsad etkili oldu. Darüşşafaka doğuş'u eleyen anadolu efes ve galatasaray odeabank'ı eleyen fenerbahçe, 5. Türk basketbolunun en büyüklerinden anadolu efes.

Spor toto basketbol ligi'nde sezonun şampiyonu fenerbahçe oldu. Kerem tunçeri x 2, thornton xx 6, smith xx 11, kerem gönlüm xx 4, kasun xx. Maçtan daha henüz eve gelebildim ve yazacak o kadar çok şey var ki toparlayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşacağım.aslında fenerbahçe ülker'in kazandığı maçları redvidigal yazacaktı fakat. İki ekip arasındaki bugüne kadar yapılan final mücadeleleri şöyle: Darüşşafaka doğuş'u eleyen anadolu efes ve galatasaray odeabank'ı eleyen fenerbahçe, 5.

Efes Pilsen Şampiyonluk Kupasını Aldı - Spor
Efes Pilsen Şampiyonluk Kupasını Aldı - Spor from foto.haberler.com
Kritik mücadele de anadolu efes ile fenerbahçe maçı 25 ekim perşembe günü saat 20:30'da başlayacak olan maçı hakemi luigi lamonica,robert lottermoser ve sergio silva yönetecek. Fenerbahçe ile anadolu efes arasında gergin geçen şampiyonluk yarışında bugün serinin altıncı maçı oynanacak. 4 yapan takım şampiyon olacak. Şampiyonluğun moraliyle normal sezonu 27 g, 3 m ile zirvede tamamlayan efes pilsen'i fenerbahçe 23 g, 7 m ile takip etti. Beko basketbol ligi final serisi beşinci maçında efes pilsen ve fenerbahçe ülker, ayhan şahenk spor salonu'nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ülker ile efes pilsen arasındaki beko basketbol ligi play off yarı final serisinin ilk maçı bugün oynanacak. Final serisinin başlamasına 3 gün kaldı. Fenerbahçe ülker yöneticilerinin asılsız dedikoduların arkasına sığınarak spekülasyonlara yol açmalarını yadırgıyor ve kınıyoruz.

Fenerbahçe ile anadolu efes arasında gergin geçen şampiyonluk yarışında bugün serinin altıncı maçı oynanacak.

Fenerbahçe, efes pilsen'in en fazla karşılaştığı rakip. Efes pilsen doğal olarak saha avantajını kullanmak isteyecektir, haklarıda var. 1976 yılında efes pilsen'in sponsorluğunda fenerbahçe beko ekibinden sonra bu kupaya sahip olmayı başaran ikinci takım olmayı hedefliyor. Maçtan daha henüz eve gelebildim ve yazacak o kadar çok şey var ki toparlayabildiğim kadarıyla sizlerle paylaşacağım.aslında fenerbahçe ülker'in kazandığı maçları redvidigal yazacaktı fakat. Kritik mücadele de anadolu efes ile fenerbahçe maçı 25 ekim perşembe günü saat 20:30'da başlayacak olan maçı hakemi luigi lamonica,robert lottermoser ve sergio silva yönetecek. Şampiyonluğun moraliyle normal sezonu 27 g, 3 m ile zirvede tamamlayan efes pilsen'i fenerbahçe 23 g, 7 m ile takip etti. 4 yapan takım şampiyon olacak. Fenerbahçe ülker yöneticilerinin asılsız dedikoduların arkasına sığınarak spekülasyonlara yol açmalarını yadırgıyor ve kınıyoruz. İki ekip arasındaki bugüne kadar yapılan final mücadeleleri şöyle: Final serisinin başlamasına 3 gün kaldı. Spor toto basketbol ligi'nde sezonun şampiyonu fenerbahçe oldu. Maçına, basketbol severlerin i̇lgisi yüksek oldu. Darüşşafaka doğuş'u eleyen anadolu efes ve galatasaray odeabank'ı eleyen fenerbahçe, 5.

Fenerbahçe ile anadolu efes arasında gergin geçen şampiyonluk yarışında bugün serinin altıncı maçı oynanacak efes fenerbahçe. Final serisinin başlamasına 3 gün kaldı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama